Boek een wellness huisje aan zee, extra genieten.

Op zoek naar een betaalbaar wellness huisje aan zee? Op een vakantiepark aan zee of particulier? Hier vind je goedkope en luxe wellness huisjes aan zee in Nederland. Huisdieren zijn veelal welkom maar er zijn ook huisdiervrije wellness huisje aan zee te huur met spa, sauna, bubbelbad of jacuzzi.

Huisje huren op wellness vakantiepark aan zee

Veel luxe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten en relax accommodaties liggen aan zee. Je kunt hier een 2, 4 0f 6 persoon wellness huisje aan ze huren maar bij de grotere parken zijn soms ook wel 10, 12 en 14 persoons wellness villa’s te huur. Veelal met privé sauna maar soms ook met jacuzzi in de tuin en ligbad of buiten spa en infrarood sauna. Je kunt bij deze wellness vakantieparken aan de kust veelal ook last minute relax huisjes boeken.

vrouw in jacuzzi bij het strand

Wellness huisjes aan zee met zwembad

Boek je huisje met zwembad bij een vakantiepark aan zee of ga voor een particulier wellness huisje aan zee met privé zwembad. Soms ook met privé sauna, spa of jacuzzi in de tuin. Voor een luxe vakantie aan zee in je privé domein.

Wellness huisje aan zee met hond

In de meeste wellness bungalows, chalets en appartementen aan zee zijn 2 honden toegestaan, soms echter 1 hond. Er zijn echter ook huisdiervrije wellness huisjes aan zee te huur en huisdiervrije parken aan de kust. Hier, bij de vakantiepark met hond, zijn soms ook last minute huisjes aan zee met hond te huur. In de meeste wellness resorts zijn géén huisdieren toegestaan.

hond op het strand aan het genieten

Vakantieparken met kinderen aan zee

Indien je met de kids op vakantie wilt, is het goed om te weten dat er ook kindvriendelijk wellness parken aan zee zijn. Deze wellness vakanties zijn helemaal ingericht op gezinnen met kinderen. Ook op vakantieparken aan zee met binnenzwembad en indoorspeeltuin. Op deze parken aan zee zijn dan meestal huisjes en villa’s met privé sauna of bubbelbad te huur. Je vindt deze parken aan zee met wellness faciliteiten en kinderbungalows bijvoorbeeld bij Roompot parken en EuroParcs.

Weekendje weg aan zee

Je kunt zo een wellness huisje aan zee meestal ook voor een weekend of lang weekend huren. Een midweek is ook vaak mogelijk.