Een wellness huisje 2 personen huren.

Op zoek naar een wellnes huisje 2 personen? Wie een betaalbaar wellness huisje voor twee personen zoekt, vindt deze hier. Voor een huisje met sauna, bubbelbad of jacuzzi in Nederland. Van een romantisch wellness huisje in het bos tot een luxe wellness villa aan zee. Maar altijd met de beste wellness voorzieningen en op de mooiste locaties. Huisdieren zoals honden zijn veelal welkom.

Bij Topparken een wellness huisje 2 personen boeken

Wellness huisje 2 personen bij Topparken huren. Topparken heeft ongetwijfeld het grootste aanbod wellness huisjes. Met uniek gelegen vakantieparken in Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht, is er altijd wel een vakantiepark met aantrekkelijke last minute aanbiedingen. Bij Topparken kan je ook een 2 persoons wellness huisje met hond huren. Op alle parken zijn tot 2 honden toegestaan.

Aan zee een 2 persoons wellness huisje huren.

Wat is er nu romantischer dan een verblijf in een 2 persoons huisje aan zee. Indien zo een huisje of appartement aan zee dan ook nog de beschikking heeft over een privé sauna, bubbelbad, jacuzzi of hottub, is het helemaal genieten. En wat dacht je van een huisje met bubbelbad en privé sauna? Het boeken van zo een wellness huisje met 2 van die relax faciliteiten is ook aan zee mogelijk. Boek een welness huisje 2 personen aan zee bijvoorbeeld in Texel of in Zeeland.

Wellness huisje 2 personen op Veluwe huren

De één houdt van de zee, de ander van de bossen. Wat vast staat is dat je het grootste aanbod wellness huisjes Nederland in de bossen op de Veluwe vindt. Daar, op de Veluwe, kan je een 2 persoons wellness huisje particulier huren of gaan voor een aanbieding bij één van de vele kleinschalige vakantieparken. Maar ook bijvoorbeeld Topparken, Landal, Roompot en EuroParcs hebben daar aantrekkelijke wellness vakantieparken. Bijvoorbeeld EuroParcs Veluwemeer of Veluwezoom. Het is op de Veluwe 12 maanden per jaar genieten geblazen.

Wellness huisje op vakantiepark met binnenzwembad huren

Zeker in het voorjaar, najaar en winter is het fijn om een huisje op een vakantiepark met verwarmd binnenzwembad te huren. De meeste parken met indoorzwembad hebben ook aan aantrekkelijk aanbod wellness huisjes. Je vindt dit type romantische huisjes ook bij Center Parcs.

Weekendje weg in wellness huisje

Romantisch weekendje wet met zijn twee? Dan is het goed om te weten dat de meeste wellness huisjes in Nederland ook voor een weekendje weg met zijn 2 te huur zijn. Daarnaast kan je een wellness huisje voor 2 personen meestal ook reserveren voor een lang weekend of midweek. Kortom, een romantisch weekendje weg met zijn 2 boeken en verblijven in een wellness huisje, is veelal mogelijk.

vrouw in jacuzzi bij het strand

Wellness huisjes honden welkom

Je kunt een 2 persoons wellness huisje met hond huren. Op de parken zijn meestal 2 huisdieren toegestaan. In de particuliere wellness huisjes Nederland tot wel 3 á 4 huisdieren.

Mindervaliden huisjes met wellness faciliteiten

Het is ook mogelijk een aangepast huisje te huren met wellness faciliteiten. Ook met aanpassingen zoals verhoogd toilet en inloopdouche met beugels. Deze aangepaste huisjes beschikken meestal over een privé infrarood sauna. Er zijn echter ook aangepaste vakantiehuisjes met bubbelbad of whirlpool te huur.

Last minute wellness huisjes 2 personen

Een last minute huisje is doorgaans 10 tot 35 % goedkoper. En dat geldt ook voor 2 persoons huisjes met wellness faciliteiten. In onze rubriek last minute wellness huisjes vind je de laatste aanbiedingen en last minutes in Nederland.


samen in een buitenjacuzzi in het bos

Veel privacy in je wellness huisje

Indien je met zijn twee in een romantisch vakantiehuisje met wellness faciliteit wilt verblijven, is maximale privacy een vereiste. Wat dat betref zit je goed met binnen wellness faciliteiten zoals whirlpool, ligbad of infrarood sauna. Indien de tuin omheind is, bijvoorbeeld door middel van groen blijvende heesters kan een huisje met jacuzzi of buiten sauna ook aantrekkelijk zijn.

Wellness huisjes 2 personen aan het water

Een huisje aan het water biedt een extra dementie aan je vakantie, midweek of weekendje weg. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 2 persoons wellness huisje met vissteiger en infraroodsauna te huren of een relax vakantiehuisje met aanlegsteiger voor de boot en bubbelbad. Een wellness huisje aan het water huren, zeker romantisch.

4 persoons wellness huisje huren met 2 personen

De meeste 2 persoons vakantiehuisjes hebben 1 slaapkamer. Dat geldt ook voor wellnes bungalows op bungalowparken. Heb je behoefte aan extra ruimte en privacy? Bijvoorbeeld omdat je met een vriendin een vakantiehuisje huren wilt? Je kunt met 2 personen ook een 4 persoons wellness huisje met 2 slaapkamers reserveren. Het is meestal niet mogelijk een wellness huisje 2 personen te boeken met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Liever een hotelkamer met sauna of bubbelbad?

Weekendje weg of op zoek naar een leuke accommodatie met wellness faciliteit voor één nacht? Het is ook mogelijk een hotel met sauna of bubbelbad op de hotelkamer te boeken.