Romantisch wellness huisje

Een romantisch wellness huisje huren, dat kan hier.

Wie een romantisch wellness huisje aan zee of in het bos wil reserveren, kan dat hier online doen. Zie vooral het aanbod van Topparken. Wij hebben een aantal romantische huisjes geselecteerd met één of meerdere wellness faciliteiten. Op een romantisch vakantiepark met vijver, parktuin en restaurant of particulier. Of romantisch relaxen aan de kust. Bij ons veel aantrekkelijke aanbiedingen en last minute mogelijkheden.

Romantisch huisje huren met bubbelbad of privé sauna

Deze romantische wellness huisjes beschikken meestal over een sauna en bubbelbad of hottub. Het is echter ook mogelijk zo een romantisch wellness huisje met 2 relax faciliteiten te huren. Een romantische vakantiehuisje met sauna én bubbelbad bijvoorbeeld. Dit type wellness huisjes vind je bij de diverse wellness parken maar ook particulier.

ontspannen in een bubbelbad

Romantisch wellness huisje weekend

Het is zeker mogelijk een romatisch wellness huisje voor 2 personen voor een weekend te huren. Een romantisch wellness weekend Nederland met zijn 2. Een andere mogelijkheid is een kamer in een romantisch hotel met bubbelbad of sauna op de hotelkamer te huren. Bij een romantisch Fletcher of Bilderberg hotel in de bossen van de Veluwe bijvoorbeeld.

Romantisch wellness huisje voor 2 personen huren

Op zoek naar een wellness huisje 2 personen? De meeste huisjes voor 2 personen met wellness zijn zeker romantisch te noemen. Soms hebben deze wellness huisjes naast een sauna of bubbelbad ook nog een open haard of sfeerhaard en dat verhoogt de sfeer zekere ook. Een goed glas biologische wijn nuttigen, is zeker ook een goed idee. Dat kan natuurlijk ook in je privé sauna, bubbelbad of jacuzzi. In combinatie met stilte of juist romantische pianomuziek mag dat eindeloos duren.

hond op het strand aan het genieten

De hond mee, wel of niet doen?

De hond thuislaten en en honden oppas regelen of meenemen, dat is de vraag die vele honden liefhebbers bezig houdt. Ofschoon er in de meeste wellness huisjes honden toegelaten worden, is dat niet altijd handig. De hond vraagt natuurlijk ook aandacht en moet meerdere keren per dag uitgelaten worden. Maar, samen met de hond in het bos wandelen, kan de romantiek ook vergroten. Datzelfde geldt voor wandelen met de hond aan zee. Aan jou de keuze, de hond mag dus wel op vakantie of weekendje weg Nederland mee.

Last minute wellness huisjes romantisch

Zeker indien je een 6, 4 of 2 persoons romantisch vakantiehuisje met één of meerdere wellness faciliteiten zoekt, is de kans groot dat je last minute kunt slagen. Zelfs één of twee dagen voor vertrek. Je boekt een last minute wellness huisje voor 2, 4 of 6 personen meestal met een korting van 15 tot 30 á 35 %. Dat kan je onder andere doen bij Roompot en Europarcs. Topparken en Landal hebben ook altijd een groot aanbod last minutes.


in de jacuzzi in het bos

Romantische wellness huisjes particulier

Je kunt ook een particulier, romantisch vakantiehuisje huren. Op de Waddeneilanden of in Limburg bijvoorbeeld. De meeste van deze particuliere huisjes zijn rechtstreeks bij de eigenaar te boeken. Bij Heerlijke Huisjes en Natuurhuisje vind je ook een groot aanbod romantische wellness vakantiehuisjes. Ook met bedstee of slaapkamer op de hooizolder.

Bubbelbad in vakantiehuis

Hotel met bubbelbad?

Voor een romantisch weekendje weg kan je bijvoorbeeld ook een suite huren bij een hotel met bubbelbad.Zeker niet goedkoop maar wel heel erg luxe. Misschien vieren met een goed glas wijn, champagne of Prosecco? Je leeft maar één keer. Romantisch genieten met zijn twee mag heel af en toe iets meer kosten.