Boek hier je wellness huisje met hond.

Een luxe vakantie met je huisdier boeken? Boek een wellness bungalow of huisje met hond. Aanraders: Topparken en Landal. In de meeste van deze wellness huisjes zijn 2 honden toegestaan. Voor een relax vakantie met de hond aan zee of in de bossen. Soms ook als last minute met hond te boeken. Je kunt een wellness huisje met hond ook voor een weekendje weg of midweek boeken. Soms zelfs met jacuzzi of sauna en zwembad.

Wellness vakantieparken met hond

Boek een wellness huisje met hond op een vakantiepark waar honden toegelaten worden. Ketens zoals Roompot, Topparken, EuroParcs, Landal en Center Parcs hebben op hun huisdier vriendelijke parken altijd wel huisjes met privé sauna, bubbelbad of spa te huur. Soms zelfs honden vakantiehuisjes met 2 wellness faciliteiten. De betere parken met relevante wellness aanbiedingen met hond vind je bij ons.

hond op het strand aan het genieten

Particulier wellness huisje met hond huren

In het geval je een vakantieadres zoekt voor een wellness vakantie, midweek of weekendje weg met 3 of 4 honden, ben je aangewezen op het particuliere aanbod. Er zijn een aantal particuliere huisjes met hond beschikbaar waar 3 of zelfs 4 honden toegelaten worden. Soms zelfs zijn er particuliere huisjes met zwembad, jacuzzi en hond. Ideaal voor een luxe relax vakantie met meerdere honden.

Wellness huisjes met omheinde tuin

Een enkel wellness huisje of chalet met hond heeft een goed omheinde tuin. Dat zijn de ideale vakantiehuizen met hond voor een onbezorgde vakantie met je huisdier. Uit een goed omheinde tuin kan de hond immers niet weglopen.

hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Wellness huisje met hond en zwembad

Boek in de zomervakantie een wellness vakantiehuis met hond en buitenzwembad. Probeer in de andere seizoenen een wellness huisje te huren bij een luxe vakantiepark met verwarmd binnenzwembad. Bij ons veel last minute bungalows met hond, wellness huisjes en andere aanbiedingen. Ook bij een last minute wellness park met hond aan zee.

Luxe vakantie met hond aan zee

Een vakantie aan zee met hond boeken, is altijd een goed idee. Zeker ook indien je hond op de stranden in de omgeving van het vakantiepark op bepaalde tijden los mag lopen en nog beter, als er echte honden stranden zijn. De meeste vakantieparken met hond aan zee verhuren bungalows en huisjes met infraroodsauna en soms zelfs sauna en bubbelbad. Genieten met je hond of honden aan zee.

vakantie met baby bij het strand

Vakantie met hond en kinderen

Veel wellness vakantieparken zijn kind- en hond vriendelijk. In de regel houden kinderen niet zo van een verblijf in een sauna, jacuzzi of bubbelbad. Ze zijn liever actief of spelen graag met vriendjes. Boek om doe reden je huisje met hond en kinderen bij voorkeur bij een park met animatie team in de vakanties. Die vind je met name bij de grotere parken met hond en gezin. Ook aantrekkelijk in het kader van een 1 ouder gezin vakantie.